sunnuntai 21. huhtikuuta 2019

Ensimmäinen postaus!

Heippa kaikille, jotka tätä blogia on eksyneet lukemaan! 

Täällä kirjoittaa Mimosa. Oon 23-vuotias sairaanhoitaja ja asustelen Oulussa. Mun teini-iästä asti kytenyt haave blogin perustamisesta on nyt vihdoin saanut tuulta alleen!
Blogin aiheena on rakkaat kissani Helmi ja Liisi. Molemmat ovat rodultaan ihania siperiankissoja! Kirjoittelen arjesta ja elämästä heidän kanssa.  Voisiko tätä sanoa esimerkiksi kissojen lifestyle-blogiksi? 😂 Inspiraatiota oon saanut muista kissa-aiheisista blogeista. 

Helmi ja Liisi
Aiheet blogiin tulevat elämästä kissojeni kanssa. Kissanäyttelyistä ja muista reissuista tulen tekemään postauksia. Tykkään tilailla Zooplussalta ja muista lemmikkikaupoista tuotteita, aion niitä esitellä blogissa. Ruokinnasta ja (valjaissa) ulkoilusta aion myös kirjoitella. Ja kaikesta mahdollisesta, mitä neitien kanssa elämä eteen tuo! 💗

Helmi on meidän ensimmäinen kissa. Avomieheni perheellä on kotona kissa, minun kotona on ollut koiria. Molemmilla meillä oli pitkään halu, että meidän ensimmäinen yhteinen lemmikki tulee olemaan kisu. Tutustuimme siperiankissaan rotuna, ja ihastuimme siihen molemmat alta aikayksikön. Läheltä meitä löytyi nopeasti kasvattaja, jolle oli pentuja syntymässä. Helmi syntyi 21.6.2017 ja ensimmäisen kerran näimme neidin, kun hän oli 5 viikkoa vanha. Ihastuimme seitsemästä pennusta Helmiin oitis. Minulle iski Helmiä odottaessa kova "pesänrakennus"-vietti, ja kohta kaappimme vyöryivät jo ruokavarastoista ja leluista, vaikka neiti ei meille vielä viikkoihin ollut tulossa! 😂 Helmi muutti meille 12 viikon ikäisenä. Helmi on ihana ja reipas neiti, joka rakastaa ulkoilua ja leikkejä. Helmi tykkää huomiosta ja hellyydestä. Helmi täyttää tulevana kesänä 2 vuotta!
Helmi

Liisi tuli meille elokuussa 2018. Meille tuli nopeasti tunne, että Helmille olisi hyvä olla kaveri. Samalle kasvattajalle syntyi pentue 18.5.2018 ja joukossa oli meidän Liisi💗 Helmi hyväksyi Liisin todella nopeasti ja ovat parhaita kavereita. Päivät kuluvat rattoisasti yhdessä maailman menoa tarkkaillen. Tytöt leikkivät paljon yhdessä, joista suosituin leikki on kuntopiirin vetäminen! (Kuntopiiri= juoksu pöksykarvat viuhtoen ympäri asuntoa, välillä kiipeilypuuhun juosten ja alas hypäten ja välillä painimatsia ottaen. Sama toistuu useita kertoja!) Liisin tulo oli kyllä ihan huippu juttu ajatellen koko meidän perhettä!


Liisi


Tässä siis vähän meistä esittelyä. Molemmista neideistä on oma sivu blogin valikossa! Tosi innoissani odotan tulevia postauksia, ideoita on jo paljon! 😍 Tervetuloa meidän mukaan!
Makoilua siperiankissojen tyyliin

2 kommenttia: