perjantai 12. heinäkuuta 2019

Maistuvat märkäruoat

Heippa taas!
Blogin aloituksen jälkeen on hetki vierähtänyt ilman postauksia. Nyt on aika sen osalta jälleen ryhdistäytyä! Postimies toi tällä viikolla jälleen uuden Zooplus-lähetyksen. Zooplussalta ollaan tilattu jo parin vuoden ajan (eli koko sen ajan kun ollaan kissanomistajia oltu 😅) leluja, märkäruokaa, herkkuja yms. Zooplussalla  on edulliset hinnat ja hyvä valikoima, kelpaa siis shoppailla!

Tämä viimeisin Zooplus-tilaus oli oikeastaan pelkästään märkäruokaa. Sain idean esitellä meidän neitien mieluisimmat ruoat ja samalla tilauksen sisältöä 😊 Itsestä on ainakin mukava lukea muiden kokemuksia ruokintaan liittyen, saa hyviä vinkkejä!

Bozita Feline Indoor & Sterilised - makuna kana
Bozita Feline Sensitive Hair & Skin - makuna lohi 
Bozitan tetrat on meidän tyttöjen "arkiruokaa". Nämä ovat täysravintoa, korkealla lihapitoisuudella. Lisäksi näissä on maistuvaa hyytelöä mukana. Helmi saattaa vähän nirsoilla näiden ruokien kanssa päivästä riippuen, mutta Liisille maistuu lähes poikkeuksetta. Hintakin tetroilla on edullinen ja yhdestä tetrasta saa kahdelle kissalle sopivat annokset. Bozitaa saa ostettua myös esimerkiksi Musti&Mirri-myymälöistä.

Applaws - makuna Kitten TunaTämä ruoka on molempien tyttöjen suuri suosikki jo pennusta lähtien. Tätä tarjoan edelleen silloin tällöin "herkkuna", sillä tämä on vaan niin maistuvaa tytöistä! Tämä ei ravintoarvoilta eroa aikuisille kissoille suunnatuista Applawsin märkäruoista, mutta tässä koostumus on "mössömäisempi". Luulen, että juuri se mössöys tekee tästä niin maistuvaa 😂! Tätä saa myös ostettua esimerkiksi Mustista&Mirristä.

Almo Nature HFC Jelly - makuina Tonnikala sekä Tonnikala & Pikkusillit

Tonnikalalinjalla jatketaan. Molemmille myös tämä ruoka on äärimmäisen maistuvaa. Nämä ovat täydennysravintoa. Meillä on käytössä Multicat vitamiinilisä, ja meillä molemmat kissat syövät myös kuivaruokaa, josta myös tarvittavat vitamiinit tulevat lisänä. Nämä Almo Naturen Jelly märkäruoat toimivat meillä helppona "arkiruokana". Tätä en ole nähnyt saatavilla muualla kuin Zooplussalla😊

Catz Finefood No 107 - Kenguru
Catz Finefood Bio - Multiback (nauta, kalkkuna, lohi, sika, ankka, kana)


Catz Finefood on meillä kohtalaisen uusi tuttavuus, mutta sitäkin maistuvampi sellainen! Meillä makuna Kenguru on ollut erityisen tykätty. Nämä ovat täysravintoa. Tuotekuvauksessa kerrotaan tämän sopivan myös herkille kissoille. Nyt testissä on myös uusi Luomu-sarja, jonka kokeilua odotan innolla 😊. Olen nähnyt näitä yksittäisissä eläinkaupoissa, sekä Peten koiratarvikkeella myynnissä Zooplussan lisäksi.

Feline Porta 21 - Makuina: Tonnikala&Nauta, Tonnikala&Surimi, Tonnikala&Kilohaili

Nämä ovat helppoja ja maistuvia täydennysravintoja 😊. Saatavilla myös esimerkiksi Musti&Mirristä.
Leonardo - Kana&Kananmuna
Zooplussan valikoimista on nyt hetken aikaa löytynyt Leonardo-sarjan märkä- ja kuivaruokia! Meille tämä merkki on jo tuttu, sillä tytöt syövät tämän sarjan kuivaruokaa, jota ollaan paikallisesta eläinkaupasta ostettu. Tämän tuotesarja ravintoarvot ja laatu ovat meille mieleisiä, ja tytöille sitäkin maistuvampia! 😊 Kuvassa olevaa makua ei ole saatavilla ainakaan tällä hetkellä Zooplussalla, mutta se on meidän tyttöjen suurin suosikki. Lisäksi se on täysravinto. Kuitenkin muita makuja on saatavilla Zooplussalta, joten suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja tutustumaan merkkiin! 😊 Laitan alle vielä kuvan Leonardon kuivaruoasta, mitä meillä syödään. Saatavilla on useita vaihtoehtoja, meillä käytössä Adult Light joka suunniteltu steriloiduille kissoille. Matala rasvapitoisuus, korkea proteiinipitoisuus!
Liisi ja Leonardon raksut, namskis!

 Tässä oli osa märkäruoista mitä meillä syödään. Muitakin merkkejä ja makuja löytyy, mutta keskityin tässä postauksessa yleisimpiin ja tässä tilauksessa mukana olleisiin 😊. Tonnikalapainotteista se välillä tuntuu olevan, mutta minkäs teet! Meillä syödään myös raakaruokaa lähes päivittäin, yleensä ruokinta koostuu yhdestä annoksesta märkäruokaa, yhdestä annoksesta raakaa ja siihen tarvittava määrä raksuja grammoissa. Tyttöjen painon seuranta on tärkeää, koska ovat leikattuja ja sisäkissoja. Ylipainoa voi päästä helposti kertymään. Otan myös ilomielin vinkkejä vastaan ruokintaan liittyen 😊. Laitan vielä loppuun muutaman kuvan tilauksessa mukana olleista tuotteista!

Cosma Freeze Dried Snackies -makuina Kana ja Ankka. Miamor Freeze Dried Sensible Snack - maku Kana ja Miamor Cat Cream - Malt

Mukana oli myös herkkuja tytöille! Pakastekuivatut herkut ovat suuria suosikkeja. Niitä tytöt voisivat syödä purkillisen kerralla... Näitä annetaan palkinnoksi ja saalistettavaksi silloin tällöin! Herkuttelu täytyy pitää kurissa 😉. Miamorilta lisäksi kissan mallasta, mikä on hyväksi suolistolle. Ajoittain meillä on karvapallojen kanssa ongelmia, joten näitä olen kokenut hyväksi antaa silloin tällöin herkkuna. Nämä maistivat meillä hyvin 😊.

Dottie Kissantunneli 7,49€. Pitihän se vähän uutta seikkailtavaa parvekkeelle hankkia!

Helmi testasi tunnelia heti. Hyväksytty!

Lopuksi vielä halusin tehdä hyvää ja tilaisin löytökissoista huolehtivalle kissatalolle pienen lahjapakkauksen. Tämä apu on vain pientä, mutta sekin on jo jotain. Kiitos kaikille kissoja auttaville, arvokasta työtä tekeville! ❤️
Lahjapakkaus kissatalolle.Märkäruokaa: Miamor Ragout Royale Kitten, Almo Nature Daily ja Animonda Vom Feinstein Kitten. Muutama tetra Bozitaa. Lisäksi vielä lelupakkaus, jossa palloja ja hiiriä ❤️

Kiva jos jaksoit lukea tänne asti!😍 Tämän tapaisia postauksia pyrin tekemään jatkossakin. Aurinkoista heinäkuuta! 😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti